färgmatchat lördagsplugg

Publicerad 2013-03-23 12:42:24 i Allmänt,

Jag rotade fram min rutiga ulliga trotjänarfilt ur förrådet, trots att det precis varit vårdagjämning. Det är minusgrader och man måste faktiskt anpassa sig vare sig man vill eller inte... Elva timmars kvalitetstid tillsammans och jag var en ny människa! Kände mig gammal... men det var mysigt. Livet en lördagsförmiddag:
En ullig filt är utan konkurrens den bästa studietekniken! Plus att stänga ned facebook, plocka fram sitt jävlaranamma och inse att kulturskolan (kommunikation som meningsskapande) faktiskt är ganska trevlig om man vill det. Sedan ändrar man teckensnitt till Garamond, gör underrubrikerna kursiva i mörkgrått, mår jättebra och inser att man är miljöskadad för livet. Jag kommer aldrig kunna skriva minsta lilla brev utan att formge det och det känns ganska bra. Stod seriöst i duschen och tänkte på wordpress imorse... Öh. Min kalender är kaos igen, tur att den ser så harmonisk ut på utsidan i alla fall. (Känslan som uppstår när kalendern och filten och ens seminarieuppgift har exakt samma färgskala, huhu.) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Olga

Formgivningsfreak, blivande webbredaktör, hobbyillustratör, mysmästare, matvrak, hob i exil. En mikroskopisk prick på en mikroskopisk prick i universum, men man får ju göra det bästa av situationen. Jag ägnar huvudsakligen min begränsade tid på jorden åt att mysa med typsnitt och kod, måla tvåhövdade albinokråkor, läsa sönder sagan om ringen, citera liftarens guide till galaxen och laga paj på lediga stunder.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela