skogsflykt

Publicerad 2013-07-29 12:32:52 i Allmänt,

 
 
Investerar min lilla lediga tid i att umgås med regndränkt mossa och rotvältor och koltrastar. Planerar, drömmer, funderar.
 
 

Fredag, woop woop

Publicerad 2013-07-12 14:31:53 i Allmänt,

Har överlevt första veckan på jobbet med bravur, postat hyreskontrakt och kommit in på högskolan.
Firade min egen förträfflighet genom att investera i en asgrym jacka till samlingen. Ska inte vakna av dubbla larm kl 4.25 imorgon, känns rätt så angenämt. Egentligen är det lite småmysigt att cykla till jobbet okristligt tidigt, när det är kyligt, folktomt och morgonsol. Det är liksom jag och måsarna.

om Västeros och Borås

Publicerad 2013-07-08 18:08:30 i Allmänt,

Detta magnifika lilla bokberg med tillhörande karta är nu i min ägo! Kom extremt lägligt då jag sorterat enorma mängder landstingstvätt i mitt anletes svett sedan kl 6 imorse (varför sova när man kan vara vaken?).
 
Har äntligen löst boendefrågan (fanfarer och trumpeter) och börjar mysa lite bara vid tanken på mitt kommande krypin och hur jag ska pynta det. Det kommer bli 27 episka kvadratmeter! Det är 2 km nedförsbacke till biblioteket och jag har egen dusch, kan knappast bli bättre. Ett lugnt studenthus med många textilare, lummig skog runt omkring, lagom långt till högskolan och jag har en kombinerad kokvrå/hall att fylla med konstiga kaffekoppar som matchar diskproppen, om jag vill. Kan koka min egen lemoncurd mitt i natten om andan faller på. Är fortfarande lite i chocktillstånd. Det går plötsligt typ bra, med saker och ting. T om håreländet har börjat växa ut och nästan se uthärdligt ut.  
 

Söndagspyssel

Publicerad 2013-07-01 12:32:56 i Allmänt,

Har flängt runt, nu igen. Trevligt men tröttsamt. Har bl a havsbadat, varit på IKEA x 2 i jakt på presenter, lagat och konsumerat stora mängder mat på orust och gått på loppis i västra bodarna med nyss hemkommen brighton-bo. Min bekantskapskrets är väldigt utspridd, med den följden att jag i princip bor på alingsåspendeln när jag är ledig och har svart bälte i västtrafik. Har börjat leta efter mitt tågkort på nätterna igen, ett klassiskt varningstecken. Var följaktligen tvungen att samla kraft, vilket jag gör genom att teckna knepiga saker och se dr who (allt blir ju bättre av brittisk engelska och utomjordingar). 

Om

Min profilbild

Olga

Formgivningsfreak, blivande webbredaktör, hobbyillustratör, mysmästare, matvrak, hob i exil. En mikroskopisk prick på en mikroskopisk prick i universum, men man får ju göra det bästa av situationen. Jag ägnar huvudsakligen min begränsade tid på jorden åt att mysa med typsnitt och kod, måla tvåhövdade albinokråkor, läsa sönder sagan om ringen, citera liftarens guide till galaxen och laga paj på lediga stunder.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela