Flyttkaos

Publicerad 2013-08-31 18:26:22 i Allmänt,

Pysslar med flyttkaos och ägnar mig åt vuxna saker (e-legitimation, flyttanmälan och internetbanken). Det känns ungefär så här: 
Ska flytta in på måndag, samma dag som jag börjar på högskolan. Det kommer bli kaos. Allt jag begär är att få hänga upp mina smakfulla ljusgrå grytlappar i lugn och ro och få inviga min alldeles egna turkosa microfiberduk under högtidliga former. Men nä.
  
 
 

in the ocean, washing off my name from your throat

Publicerad 2013-08-17 22:01:05 i Allmänt,

Har åkt till wienerbrödens förlovade land med min kära familj och ägnat mig åt att gå barfota i strandkanten, äta koldskål med kammerjunkrar (typ tunn filmjölk med små kakor) och sova som bedövad 10-12 timmar per natt. Har samlat snäckor som liknar enhörningshorn, fått halva skagens sand i mina dr martens, sett Skagerak och Kattegatt mötas, besökt en öken och sett en livs levande klumpfisk i verkligheten (vad mer kan man begära av en semester?).  
 

Råbjerg Mile

Publicerad 2013-08-17 21:45:22 i Allmänt,

Besökte Råbjerg Mile, europas enda öken, som dessutom förflyttar sig femton meter per år. Kändes som att gå runt i ett fotomontage, helt surrealistisk upplevelse. 
 
 

Skog och jobb

Publicerad 2013-08-03 18:28:15 i Allmänt,

Samlar kraft inför sista arbetsveckan genom att promenera i ett regnigt träsk (mysigare än vad det låter). Livet under veckorna: jobbar, drömmer om jobbet, styrketränar för att orka med jobbet och umgås med min dusch efter att ha varit på jobbet.     

Om

Min profilbild

Olga

Formgivningsfreak, blivande webbredaktör, hobbyillustratör, mysmästare, matvrak, hob i exil. En mikroskopisk prick på en mikroskopisk prick i universum, men man får ju göra det bästa av situationen. Jag ägnar huvudsakligen min begränsade tid på jorden åt att mysa med typsnitt och kod, måla tvåhövdade albinokråkor, läsa sönder sagan om ringen, citera liftarens guide till galaxen och laga paj på lediga stunder.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela