rubrik?

Publicerad 2013-02-12 15:17:55 i Allmänt,

Sportlovsuppdatering!!! Surprise!! Jag hostar ocharmigt, läser liftarens guide till galaxen för 258168e gången, pysslar med försenat tal om stress (åh, ironin), lagar mat, ser på big bang theory, hasar runt med en filt i vanlig ordning och har varit i borås för att ta en kik på högskolan. Så spännande liv har jag! Jag har även ett par glittriga byxor, de gör mig glad. Öh. Dessutom är jag så miljöskadad av min nuvarande utbildning att jag inte kan öppna en tidning utan tänka på styckesformat och mallsidor.
Förra veckan var rätt intensiv men kul, med superdödsdeadline på magasinet, jazzkonsert och personalspex med asgo middag. Även webdesign, håhåhå. CSS gör mig mysig och min klass förvirrad, det är alltid lika roligt. Ne, om man skulle pilla lite med bloggdesignen. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Olga

Formgivningsfreak, blivande webbredaktör, hobbyillustratör, mysmästare, matvrak, hob i exil. En mikroskopisk prick på en mikroskopisk prick i universum, men man får ju göra det bästa av situationen. Jag ägnar huvudsakligen min begränsade tid på jorden åt att mysa med typsnitt och kod, måla tvåhövdade albinokråkor, läsa sönder sagan om ringen, citera liftarens guide till galaxen och laga paj på lediga stunder.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela