Ny blogg!

Publicerad 2013-09-23 17:15:25 i Allmänt,

Tänkte ta steget ut i offentligheten och bli lite mer seriös med mitt bloggande. Mer inriktat på vad jag studerar snarare än vilken fin mossa jag såg i fredags alltså. Stalka mig på www.webbare.blogg.se! Pusshej.

skog

Publicerad 2013-09-16 22:11:52 i Allmänt,

Hittade sån här trivsam skog inte alltför långt hemifrån, så självklart myste jag runt där ett tag i min ullkappa och lyssnade på sigur ròs och trivdes allmänt med tillvaron. 

livstecken

Publicerad 2013-09-16 20:13:33 i Allmänt,

Öh, jo, jag lever för övrigt. Har bott in mig på riktigt i textilstaden/skulpturstaden Borås som är betydligt roligare än vad jag trott. Min lägenhet är awesome, jag har träffat otroligt trevliga bibliotekarier och jag är boss över mitt eget, nyinhandlade diskställ. Stadsbiblioteket är gudomligt, jag kan gå hem från centrum mitt i natten i högklackat på 25 min och jag har precis fullbordat en hemtentamen om vetenskaplighet, användarcentrerad design och informationsarkitektur, två dygn innan deadline, woop woop! Har grav kodabstinens, då första kursen var/är väldigt teoretisk men det kommer ju så småningom. Så livet går fint på Östermalm. Har haft föreläsningar från 10 till 16 idag så nu är det läge för english breakfast, min allra ulligaste filt och några avsnitt av dr who. Konsumerar enorma mängder kaffe och så har det blivit en del rödvin, vill inte ens tänka på vilken nyans mina tänder kommer ha antagit efter tre års studentliv, men man får ju ta problemen när dom kommer.Studieteknik: Asfancy termos med katter, dumbledore i hotpants och diverse internskämt om bland annat Lord Byron (fråga inte) från gymnasietiden.Myser runt i dansk handstickad episk ulltröja utan passform.Studentlivet: Kaffe, knäckebröd, kurslitteratur. (Observera den blå markeringspilen.) 

Lycka är en egen diskbänk

Publicerad 2013-09-08 13:18:09 i Allmänt,

Lycka är att domdera över sin egen diskbänk. Har inte fått tag i det perfekta diskstället ännu och diskborsten matchar inte grytlapparna men det börjar allt arta sig! Här är det jag och min ajaxflaska som bestämmer och frånvaron av andra människors mögliga pasta i vasken är fantastisk. Jag kan typ polera kaklet lite efter att jag diskat, bara för att jag kan. Kommer aldrig kunna dela kök med någon annan igen (möjligtvis en likasinnad pedant). 
 

Om

Min profilbild

Olga

Formgivningsfreak, blivande webbredaktör, hobbyillustratör, mysmästare, matvrak, hob i exil. En mikroskopisk prick på en mikroskopisk prick i universum, men man får ju göra det bästa av situationen. Jag ägnar huvudsakligen min begränsade tid på jorden åt att mysa med typsnitt och kod, måla tvåhövdade albinokråkor, läsa sönder sagan om ringen, citera liftarens guide till galaxen och laga paj på lediga stunder.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela