en liten dröm:

Publicerad 2011-04-12 14:59:13 i Allmänt,


Jag hade en liten kris för några dagar sedan över att jag inte kan gå runt i tunga svarta rockar med snaggad nacke och stryka mig över skäggstubben när jag funderar. Om jag skulle vakna upp som man imorgon skulle jag köpa mig en grårutig kostym och älska sönder den, ragga stiliga damer på tåget och vissla när jag promenerar. Även starta ett band, lära mig spela cello och stryka vita skjortor på kvällarna. Framförallt stryka mig över skäggstubben. Bli forskare och virvla runt i labbrockar.

teaparty med mera

Publicerad 2011-04-09 12:04:40 i Allmänt,
Det är mycket nu, med allting. Som tur är finns mina klassmänniskor, te, blåbärsscones och lemoncurd för att lätta upp den allmäna världsångesten! Alla revolutioner byter ut ett helvete mot ett annat, allting kommer ruttna och dö och den enda anledningen till att jag överhuvudtaget existerar är att jag ska fortplanta mig, vilket jag inte har någon lust med. Därför får man fokusera på det trevliga i livet, som konsten, solljuset och hur trevligt det är att traska genom göteborg med turkos trenchcoat, moderns solglasögon och death cab for cutie - summerskin i öronen.

Igår satt jag och mina klasskompisar på illustrationen och drällde silverglitter, tusch och akvarell i en salig blandning av allt som är trevligt. På naturkunskapen fick vi skåda diabilder av älgar och björnar och parasitorkidéer i Alaska, det var oerhört vackert och gav tillbaka lite livslust. Något som kan behövas. Jag saknar riktning, mål och vilja för tillfället. Det kan ha en koppling till att vi marscherat igenom två världskrig + ryska revolutionen i historian. Alla dödstal och unga stiliga män som lemlästas gör mig alltid väldigt skev och tom. Speciellt skyttegravarna.

do yourself a favour and pack your bags, buy a ticket and get on a train

Publicerad 2011-04-03 17:04:52 i Allmänt,

(rubriken: thom yorke - black swan)

nutid: trevliga saker som att koka lemoncurd på utsökt estetiska ekologiska citroner, baka schackrutekakor, dricka te, vandra milspåret med lera upp till knäna, studera bofinkarnas vilda inbördeskrig, handdiska hos folk i tid och otid, promenera med Nicole längs den ballongprydda avenyn, planera inköp av pelargonsticklingar. Agerar även cynisk bitch som argumenterar mot rökning, iPhones och allsköns dumheter. Våren är här och jag relaterar alla fenomen i min samtid till evolution alternativt mänsklig idioti, citerar Viktig Litteratur och sjunger beatles i köket.
 


utsatthet i staden osv.

Publicerad 2011-04-02 16:51:21 i Allmänt,Om man är estet hamnar man i en del underliga situationer. Som t ex i Bergsjön med en självlysande skulptur av en välgödd karl, som vi placerar under högtidliga former under ett träd.

Om

Min profilbild

Olga

Formgivningsfreak, blivande webbredaktör, hobbyillustratör, mysmästare, matvrak, hob i exil. En mikroskopisk prick på en mikroskopisk prick i universum, men man får ju göra det bästa av situationen. Jag ägnar huvudsakligen min begränsade tid på jorden åt att mysa med typsnitt och kod, måla tvåhövdade albinokråkor, läsa sönder sagan om ringen, citera liftarens guide till galaxen och laga paj på lediga stunder.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela